Parduotuvė

BBQ viščiukas, vnt.

SKU 8.200000
€14.16
Sandėlyje
1
Prekė detaliau

Mėsą rūkome patys, naudojame tik ąžuolines malkas ir pastovią temperatūrą. Viščiuko rūkymo sesija užtrunka apie 4 valandas, pridėjus paruošimą, marinavimą, bei pakavimą gaunasi visa diena - tiek laiko ir meilės atiduodame kiekvienam mėsos gabaliukui.

Sudedamosios dalys: pilnas viščiukas, alyvuogių aliejus, prieskoniai, (jūros druska, grūsti juodieni pipirai, svogūnų ir česnakų granulės, rūkyta paprika), vanduo, obuolių actas.

Įpakavimas: vakuuminė pakuotė, paruošimo instrukcija.

Galiojimo terminas: mažiausiai 12 dienų po pardavimo (rūkyta produkcija).

Išimtą gaminį prieš vartojimą rekomenduojame pašildyti:

  • kepsninėje apie 20 min., kol paviršius apskrus iš abiejų pusių (šildant retkarčiais apipurkšti vandeniu);
  • orkaitėje (į kepimo indą įpilti vandens arba vištienos sultinio) 180°C temperatūroje apie 24 min.(supjaustytą šildyti trumpiau). Gaminiui pašilus, aptepti kepimo inde esančiu skysčiu ir jūsų mėgstamu BBQ padažu.
Išsaugoti prekę